Blogg eller Devote?

Jag har funderat länge på att byta till devote.se, och tror jag har bestämt mig för att göra det nu. Har några namnförslag på g, har ni något får ni gärna komma med tips :)
Jag heter ju Yohanna, älskar mode, shoppning, skor, dans, argumentera och jag älskar livet. Om det hjälper!

Milows nya singel

Efter hans succé med ayo technology (som är en cover, låten är urspringligen från 50 cent) har han nu släppt en ny singel, You don't know.
Nu hinner jag inte skriva mer, måste rusa till bussen! PUSS


Favoriter från lookbook, JUNI



Dags att göra Skååeeneland osäkert!

Imorgon drar jag till världens bästa Emilia i Skåne, kommer hem på måndagkväll!
PUSS & HA DE'


A girls dress.

N' I walked around in my garden, as a free, satisfied girl.


Underbar dag!

Oh vad skönt det var att komma in nu! Suttit ute på studsmattan och frusit bena av mig med Lillan, Klara och Daniel.. efter ett hårt pass brännboll. Vi är riktiga kämpar (och fuskare) vill jag lova!

Elin kom iaf och hälsade på mig och Unita i stallet i förmiddags, och visst fick hon sig en liten åktur ;) Superduktig och extremt mysig person är hon! Plus i kanten för henne för att hon har världens fräckaste moppe-cykel, helt sjukt rolig att köra haha!


Right now

Riktigt slappt och härligt! Har spenderat dagen hittils framför symaskinen, datan och ute i solen. Lovely cause jag behövde en dag som den här!

Nya kategorier

Fashion n' Inspiration - mest bilder på personer som inspirerar mig med deras stil eller outfit. Här läggs även tips om bra butiker, fina kläder, bra webbutiker mm. upp!
Fester, myskvällar & vänner - mestadels texter och bilder på mina vänner, om vad vi gjort för busigt och hur kul vi haft!
Film & TV - tips om bra filmer, trailers, åsikter mm.
Hästar, djur & fotografier - foton jag tagit på allt möjligt och här finner ni även allt om min ridning och hästar!
Livet enligt Yohanna - mina åsikter, tankar och citat, ord jag gillar och inspireras av.
Me n' my clothes - outfit bilder, eller mer 'konstnärliga'bilder på mig själv.
Nyshoppat - bilder på vad jag shoppat!
När kreativiteten flödar - jag är en grymt kreativ person och här lägger jag upp låtar jag skrivit, bilder på kläder jag sytt, you name it!
Sound of good music - här lägger jag upp låtar jag gillar, tipsar om bra band eller olika musikevenemang!
Underbara vardag - rubriken säger nog allt ;) Vardagliga saker, mestadels texter om vad som hänt under dagen, roliga kommentarer mm.

State of Drama

I inlägget om Volvo ocean race, fyra inlägg nedanför finns en bild på en grupp. Denna grupp heter State of Drama och jag hade aldrig hört talas om de innan, men jag är verkligen fast! Jag älskar texterna till deras låtar, hur bra dom fungerar tillsammans och.. ja, allt är grymt! Det är verkligen professionelt gjort!

Jag lägger in två låtar, den översta är deras första musikvideo. Lyssna och ge det en chans, jag tror de flesta av er komma gilla de lika mycket som jag! De har även en hemsida som lyder http://www.stateofdrama.com/.
 

Look from "yester-yesterday".


Sov sött och dröm gött!

Nu ska jag gå och nana. Usch vad jag hatar det ordet egentligen, men det är så gulligt! =)
Mm, inga planer för imorgon än så länge, känns himla skönt faktiskt, jag minns inte ens då jag senast hade en lugn hemma dag utan några planer.
PUSS


.. oj, ännu mer bilder.

Här är även bilder från idag, när jag och världens bästa barndomsvän åkte ut igen! Efter lite trubbel med bussen och övervägande till att gå hela vägen, kom vi fram! (dock missade vi starten med båtarna haha!)
Mysigt ändå kan jag lova!

Volvo ocean race - CREEED TILL OSS SOM ÄLSKAR VOLVO!

Puh, vilka dagar de vart senaste. Men satans så roliga!
Slänger in några bilder från Kungälvs stolhet(er), Marstrand(+E och Yohanna), som iår tog emot båtarna och seglarna som tävlar i Volvo ocean race. Jäkligt fascinerande att man kan segla runt i ett år, amazing!
..Dock är 'vissa' av bilderna mer posande än båtar, men enjoy! ;)

Rain-morning

Attans att det bara är jag i mina kompiskretsar som går efter "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder". Jag får nämligen inte med mig någon på Timbuktu som spelar på Lisse klockan åtta idag! Attans!

Bara text

Puh, nu är grundskolan över. Efter 9 år är den över. Hjälp och yes. Jag har inga bilder från igår eller klassresan på denna data, så jag får lägga upp de senare =) Jag har iaf haft världens bästa dagar nu senaste, har mått så bra! TACK ALLA.

Igår stack jag hem till Rebecka på morgonen, så fixade vi oss tillsammans. Sedan åkte vi med Madde in till skolan, och själva avslutningen skedde i matsalen, bra fixat och allt! Sedan efter att fått betygen i klassrummet, kramats och tagit kort, stack jag oh Camilla hem, fast hon drog till sig. Bytte om, käkade tonfisksallad och prinsesstårta som min grymma mor fixat, sedan stack jag ner till syskonen Ligovic, där Daniel och Lill-andersson redan var. Skitmysigt hade vi, underbar stämning och allt! Sedan fixade vi oss och drog in till Kungälv, och Sommarstart. Väl där träffade jg hur jäkla många som helst, underbarisar hela bunten. TACK FÖR IGÅR, NI ÄR FUCKING GORGEOUS HELA BUNTEN!


9F <3

Tack för tre grymma år.
Jag trodde inte ni betydde så mycket för mig, men att vi tillbringat tre års tid tillsammans, är riktigt fräckt. Och våran klasströja, som jag hatade den när vi bestämde tryck. "Jag förstår ingenting, jag gick i 9F". Usch tänkte jag, men nu är jag riktigt stolt över att få bära den, för den är ändå våran. Och den representerar våran klass bra.

Vi var inte världens tajtaste klass, men vi hade våra underbara stunder! Så tack tack tack.
Ni är så jävla grymma, glöm aldrig det.

It's our days

Klassresa från idag till tisdag, vi hörs och ha ett par underbara dagar!
PUSS

Candy-monster

"Köper man godis för över 100 kronor behöver det inte alltid betyda att man är tjock, bara att man tar för sig av det goda i livet"
citat MOI.


Bilden här ovanför(tagen för 2h sen) får i nuläget representera igår, den var helt jävla galen, men så rolig! 
Vi vakna runt halv två idag, rekord för mig. Är man både natt & morgon-människa brukar det inte sluta så bra kan jag berätta haha! Men lägger in bilder och text när Mullis skickat bilderna. Nu ska jag till stallet och sen packa, p&k =)

BTW! Ny kjol!

Just det ja, här kommer en bild på min nya kjol som jag sydde klart idag på slöjden. GÖTT att äntligen vara färdig!
Annars, helt OK dag, slutade tolv eftersom de nya sjuorna kom, och stack in med Camilla till frissan, därefter donken och marräng swiss (hjärta) och nu sitter jag här. Ska plocka in alla kläder i garderoben hade jag tänkt, så man kan se golvet. Haha senare ska jag ut till hästen. PUSS

I'm fucking blonde


Råhett

Denna tjejen från UK är jag skyldig ett tack, för hon visar bild på hur jag bla. vill gå klädd i sommar - i en kort klänning och ett par täckande (helst)svarta skor. råhett, om det ens är tillåtet att säga råhett. JAPP råhett råhett RÅHETT.

Uppskattning

Livet är för kort för att kasta bort det, samtidigt som det är det längsta vi någonsin kommer att få uppleva.

Ni förstår inte hur länge jag kan sitta och filosofera om det här. Och jag ska säga er att för mig är det en helt jäkla vetenskap! Och för att inte kasta bort sitt liv, tycker jag man ska göra det man känner för. Inom vissa principer. Inte döda någon till exempel.
Sedan är det det här med uppskattning. Självklart så ska man uppskatta allt man har, istället för att sukta efter det man inte har. Men jag måste erkänna att jag blir lite skraj, för hur visar man uppskattning till sina ben, att man kan röra sig? Till sina öron, för att man kan höra? Till sitt hjärta, för att det överhuvudtaget slår. Det är en sån självklarhet för de flesta av oss och varför är det alltid så att man förstår hur bra man hade det, när det har försvunnit. Jo, för då tänker vi inte på det på samma sätt. Vi sätter oss inte ner, stilla och funderar. Först när det är borta, uppskattar vi det. Men hur uppskattar man det innan? Jag blir ibland skrämd av mina egna tankar haha.

Men för att svara mig själv säger jag:
Livet är oförutsägbart. Du vet inte hur länge du, eller dina nära kommer leva. Så lev för varje dag. Såklart att alla har dåliga dagar, men försök att vända allt till något positivt. LEV NJUT OCH HA ROLIGT-VARJE DAG! Ändra det du inte trivs med. Gör du som du alltid gjort, och beter dig som du alltid gjort, kommer livet att vara som det alltid vart.
Tillbaka till uppskattning, det är precis som vissa tidningar tipsar om ibland "lurar du dig själv att du har bra självkänsla och självförtroende, går du till slut på det själv". Gör precis samma sak med uppskattningen. Klura på den ni.


Till sist, så kom jag på att jag läste något liknande som det här under, för ett tag sen. Jag tror ni kommer fatta poängen med det väldigt fort.

Var glad att du måste springa till bussen en jobbig morgon,
det tyder på att du har ben.

Var glad med att du har mycket i skolan,
du går överhuvudtaget i skolan.


Bilder från igår

Tävling i Lysekil.

"Du ser inte ut som en dag över 45"

Idag fyller min mamma år! Närmare, 51!
GRATTIS TILL MIN STEKAR-MAMMA! =)


We all love shoes

Några sko-tips till alla skoälskare där ute med samma fesna plånbok som jag!

  • Sök på Tradera. Visserligen kan du inte pröva, men du kan be säljaren om måtten för att få en ungefärlig bild. Glöm bara inte att kolla upp på vilken kostnad frakten ligger på!
  • Köp second hand! Kan visserligen kännas lite ofräscht kanske, men för det mesta är det fina skor som lämnas in och till vilket pris sedan! Ett riktigt tips!
  • Låna av varandra. Jag har så pass tur att på de flesta skor har jag och mamma samma storlek på, och vissa av hennes skor är faktiskt helt georgeus! Eller varför inte köpa ett par skor tillsammans med sin mamma? Är det enkla skor, tex svarta gladiator kan de kanske passa bådas stil? Sedan är ju att låna av kompisarna ett perfekt förslag - gratis och enkelt!
  • Ha avsikt för kvalitén. Köper ni tex. ett par skor från en budget-kedja som vanligtvis inte säljer skor (H&M ex.) är det inte garanterat att de håller särskilt länge, men det är ju väldigt bra priser! Därför rekommenderar jag att vill ni ha skor som ni planerar att ha mycket och länge, gå till en riktig sko-affär och köp ett par lite dyrare.


Skor i skinn från Din sko, 599 :-


RSS 2.0