Såld på väskor

Jag är beroende. Jag vill ha alla väskor i världen! Har suttit och kollat lite på Tradera, för mig som blivit så snål passar priserna PERFEKT! Jag är mest inne på stilfulla, enfärgade väskor som antingen är stora, eller små - inget mellanting. Fina mönster och PANGfärger (läs: chockrosa, knallblå, grönt) klappar mitt hjärta också lite extra för!

Väskornas pris ligger runt 50-lappen, underbart!

IL (mammas) jeansskjorta


Tatto n' Piercing

Jag är så jäkla jäkla sugen på att tatuera/pierca mig, har vart det ett bra tag nu!
Piercing ska jag nog göra så fort jag får pengar, blir antagligen öronen. Naveln och tungan behöver jag ha samlat mod i ungefär.. ett år innan jag vågar göra det.

TATUERINGAR I MITT HJÄRTA
säger jag bara.

Själv vill jag ha något litet, blir även ett bra argument till mina föräldrar, den blir lätt att dölja. Hur bra?! Helst en liten text, eller ett hjärta. Handleden är snyggt, även troskanten.. och nacken, ja JÄKLAR ja tack!

Vart tycker ni är snyggast att pierca/tatuera sig?

uppd: annars har de vart en grym dag ;) Haha lite små patetisk, jag visste inte vilken kategori jag skulle lägga detta inlägget i, och eftersom jag vill tatuera och pierca mig varje dag, blir det ju vardag!

Super-Fräscht

Nyduschad ska jag springa ut med mina nyrakade ben med hjälp av mina nyfilade fötter och träna lite volleyboll med brodern, sedan blir det antagligen lite träning med min dans innan jag ska lära Lisa den någon dag. (läs: idrottslektion)

Ikväll klockan 22.00femman är det ett program som handlar om våra ideal idag och unga människor som svälter sig själv, alltså ätstörningar. Jag tycker dokumentärer som den här är -supersorgligt- jäkligt intressanta, så jag ska bänka mig vid TV:n då. Ni också?


New material

Satt och gnola lite på en ny låt förut, förhoppningvis kan jag slänga ut den om sisådär en vecka kanske!
Men nu ska jag ta och skrubba bort sminket för att bombadera min säng för att skissa, lyssna på musik och kolla TV.
Fråga Olle och Girls of The Playboy Mansion.. jag förstår faktiskt att min vän M tycker jag är lite små-patetisk.
Men har man kollat är man fast.

Slänger in en bild på Richie och hennes(?) garderob, eftersom det är just min garderob jag ska skissa på.
Den bruden har stil alltså!

Fashion from yesterday


Hårtork a la Yohanna

Jag har ett suveränt, skonsamt tips för blött hår som behöver torka!
Hoppa studsmatta!


Walking in my shoes


49 respektive 100 kr, Scorett och INDISKA. I'm in l-l-looovee!

Lathet

Dagens citat:
Höjden av lathet är att ligga i sängen på övervåningen och messa till hemtelefonen så att brodern måste springa och hämta den, endast för att få veta att Ugly Betty går på femman.

Nothing is impossible

Vi har alla drömmar. Stora drömmar, små drömmar. Logiska drömmar, ologiska drömmar. And I belive that every dream can get serious, bara du ger allt. Därför satte jag mig igår och skrev ner 9 saker jag verkligen vill så jäkla mycket, något jag ska kämpa mot. Jag är nämligen sån att har jag inget att kämpa mot, inget mål blir jag rastlös, sur och deppig.

Jag vill inte berätta vad det var jag skrev, det håller jag hemligt tills jag klarat det, då får ni veta.

Visst är livet antagligen det längsta du kommer få uppleva, men det är också för kort för att inte göra någonting, inte följa sitt hjärta eller sina drömmar, so - dream and make it!
Nothing is impossible.

Shoppingsugen

Ah, jag är så jäkla shoppingsugen va! Får dra in till stan någon dag under detta välförtjänta, underbara påsklov! Har lite (många) tankar om vad jag vill bära nu i vår:
o Ett par höga, snygga skor med kilklack
o Ett par balleringa skor i en stark färg såsom chockrosa, turkos eller gul
o Någon slags armlös väst, skinn eller denim kanske?
o En STOR väska, gärna i klarblått!
o Jordnära och pastelliga färger på romantiska klänningar
o Stora, galna smycken slash tunna, enkla och långa i guld eller silver.

Team Y

Eftersom Unita tyvärr skada sig i hagen och vilar över helgen fick jag låna Sörbys Yana till cleur rounden igår, ett jättefint sto, född 04. Det var hennes andra hopptävling i sitt liv och wow, vilken modig än! Tittade inte på något, vågade gå överallt själv, superduktig var hon. Dock väldigt seg inne på banan, stog emot väldigt. Men vilken mysig än och vilken kapacitet!


RSS 2.0